teisipäev, 6. märts 2007

Hitipidu:PipiNukiPuhh

4.märtsi hommikul kell 9.00 seisis koolimaja ees kaks suurt bussi. Üle saja algklasside õpilase asusid teele Tallinnasse teatrisse "Estonia", et üheskoos vaadata etendust "Hitipidu: PipiNukiPuhh"

Muusika: Ülo Vinter, Ülo Raudmäe, Tõnu Raadik, Olav Ehala
Stsenarist ja lavastaja: Neeme Kuningas
Kostüümikunstnik: Raivo Järvi
Esietendus: 3. märtsil 2007
Muusikaline juht ja dirigent: Mihhail Gerts
Lavakujundus: Reili Evart
Osades:
Pipi - Kelli Uustani
Nuki - Henri Christofer Aavik
Puhh - Villu Valdmaa
ja paljud teised.

Lõbus ja vaimukas etendus viib lapsed lemmiklaulude paraadile, kus kõlavad hitid Estonia teatri kõigi aegade menukamatest lastemuusikalidest "Pipi Pikksukk", "Nukitsamees" ja "Puhh!": Päikeseratas, Rahalaul, Pannkoogilaul, Pipi laul, Spungi hellitamine, Asjade otsimine, Kodulaul, Pilvelaul ja paljud teised.
Metsas kohtuvad kaks reisiseltskonda – Pipi ja Puhhi oma, kes mõlemad otsivad teed taluni, kus Nuki oma sünnipäeva peab. Läbi suurte seikluste jõutakse kohale ja peetakse maha üks pannkoogirohke sünnipäevapidu. Lisaks kolme muusikali nimitegelastele kohtud ka Mõhu, Tölpa, Annika, Tommy, Notsu, Iiahi ja teiste vahvate tegelastega.
Hitipidu PIPI!NUKI!PUHH! räägib lastele headusest ja kurjusest ning kodu ja sõprade tähtsusest.













Enne etenduse algust oli palju uudistamist: ilusad ja kõrged laed, kaunistatud rõdud, jalutusruumides imeilusates kostüümides mannekeenid. Etenduse vaheajal võis külastada erinevaid kohvikuid või jalutada talveaias. Ühispildi "Estonia" ees tegime enne kojusõitu.







Kommentaare ei ole: