esmaspäev, 11. veebruar 2008

Autodest

Tulevikuauto LILELO läheb tootmisse aastal 3333. Auto on mõeldud tüdrukutele ja naistele. Auto salongis on palju erivärvilisi nuppe, igal nupul on oma ülesanne. Kui vajutad roosale- tulevad välja lehvikud, kui vajutad kollasele- avanevad päikesevarjud. Need nupud on oma värvid saanud lillesüdamike järgi.
Tulevikuauto LILELO ei kahjusta loodust, sest selle auto kütuseks on lillelõhn. Autos on 5 istet ja suur pagasiruum suurte kohvrite jaoks. See auto on mõeldud shoppamiseks, sest see meeldib kõikidele tüdrukutele. Mina ise tahaksin endale sellist autot. See auto on turvaline.


Jorine

Minu arvates võiks tulevikuauto olla selline, millel on kolm põhivärvi. Kui autos pole juhti, siis neid värve puudutades juhtub erinevaid asju: tumesinine paneb auto lärmama, rohelist katsudes avanevad uksed, punane paneb auto hüppama.
Auto paistab väljast väike, aga sees on palju põnevat. Autos on mullivann, piljardilaud, kaks arvutit, televiisor ja töölaud. Juhikabiinis on kaks mugavat nahkistet. Süüa ja juua saab vaid paari nuppu vajutades.
Autot ostes saad sinna tellida veel erinevaid lisasid, mis lisavad autole veelgi mugavust.

Auto kiirus on kuni 300 km/h. Auto töötab vee abil. Pead vaid mullivanni vee laskma ja kui seda on piisavalt, saab auto käivitada. Sellel supermasinal on kõlav nimi- ROCKET-STAR P70. Koos sisuga kaalub see auto 1 tonn.
Kui autojuht ja sõitjad on pika tee maha sõitnud, vajavad nad puhkust. Tuleb mikrofoni öelda: "Magada!" ja auto pargib end ise ära ja istmed muutuvad mugavateks vooditeks.


Marti

KAASAEGSETEST AUTODEST:
LEMMIKVÄRV- punane
LEMMIKMARK- Citroen
kõige väiksem kütusekulu 7,5 l/100km on Citroenil
Suurim kiirus 319 km/h Chevy Corvette Z06
Kõige põnevam auto- Eesti vormel ja Jeep
Kõige pilkupüüdvama reklaami autole valmistas MAILIIS.



Kommentaare ei ole: